AFEV 10 anys testimoni d’en Roell Perello

El Roell és el nen que acompanya la Maria Ferrer, ens explica com aquesta relació l’ha fet evolucionar.

“El tàndem va ser quelcom completament nou per a mi. Vaig anar sense gaire informació i no sabia què esperar-ne exactament. Recordo que ens van presentar a tots una mica per sobre i després ja ens van dir amb qui anavem i com anava la cosa. Em van emparellar amb una tal Maria Ferrer. Això va ser fa uns tres anys, i aleshores era més introvertit del que sóc ara, i em va costar molt obrir-me realment a com sóc.

Mica en mica vaig anar entenent-me amb ella, que era (i és) una persona molt explosiva, oberta i impulsiva, i em va anar encomanant una mica d’aquesta energia. Avui dia encara mantenim el contacte i ara veig clar que realment va ser una experiència que va valdre la pena.

Va valdre la pena només pel fet de interactuar amb algú com ella i que a sobre fos uns quants anys més gran que jo (obre portes a noves preguntes, curiositats…), i vaig aprendre moltes coses gràcies a això.”

Subscriu-te a la nostra newsletter

Informa't sobre tot el que passa a enTàndem    He llegit i accepto la Política de privacitat.

    En compliment del Reglament General de Protecció de Dades, us informem que les vostres dades seran incloses en un fitxer registrat a nom d’AFEV, amb la finalitat de poder-vos informar de les nostres activitats. Podeu exercir el dret d’accés, rectificació, supressió, limitació i oposició adreçant-vos a dades@afev.org.