Fes voluntariat

“Tota persona adulta que s’acosta a la vida d’un adolescent pot arribar a ser una oportunitat educativa significativa. En part, tots nosaltres som com els adults significatius que van estar al nostre costat quan érem adolescents descobridors de la vida.” (Jaume Funes)

Uneix-te a la comunitat enTàndem! Sigues mentor o mentora d’un infant o adolescent en dificultats socials 2 hores per setmana al llarg de tot el curs escolar, en funció de la teva disponibilitat. A enTàndem donem suport, formació i assessorament a cada persona voluntària.

No és un reforç escolar! És un acompanyament individual per motivar-lo, donar-li confiança, fomentar l’autonomia i recolzar-lo al màxim. Tindràs el suport de professionals!

A més, coneixeràs un munt de gent i podràs participar a activitats col·lectives amb altres voluntaris i voluntàries. Som més de 200 persones voluntàries!

Busquem joves de 18 a 32 anys oberts a conèixer, aprendre, adaptar-se i créixer com a persones i com a referents d'una persona més jove que disposin d'una tarda lliure a la setmana (2 hores més el desplaçament al punt de trobada) durant el curs escolar (sense interrupcions llargues, més enllà de les vacances escolars de nadal i setmana santa).

Cerquem persones adaptables, responsables, empàtiques i assertives disposades a tenir una experiència humana única!

Vine a la nostra propera sessió informativa i t'ho explicarem tot!

Som al C/ Avinyó, 44, 3r de Barcelona (Timbre AFEV)
Confirma assistència via mail: voluntariat@afev.org
o per Whatsapp: 633 26 46 26

 

 

Ja fas voluntariat amb nosaltres

Al blog trobaràs recursos pedagògics i culturals que elaborem especialment per tu!

Subscriu-te a la nostra newsletter

Informa't sobre tot el que passa a enTàndem    He llegit i accepto la Política de privacitat.

    En compliment del Reglament General de Protecció de Dades, us informem que les vostres dades seran incloses en un fitxer registrat a nom d’AFEV, amb la finalitat de poder-vos informar de les nostres activitats. Podeu exercir el dret d’accés, rectificació, supressió, limitació i oposició adreçant-vos a dades@afev.org.