Què fem

Tenim un plus! enTàndem+ és un projecte on l'acompanyament individualitzat setmanal (la mentoria) es complementa amb una activitat artística i/o esportiva de caràcter grupal (circ social, música, còmic, teatre musical...), que funciona com a una eina educativa, cultural i de transformació social de gran impacte.

Volem reforçar el treball de competències (creativitat, autonomia, autoestima, improvisació, expressió, comunicació...) i habilitats (respecte mutu, solidaritat, escolta activa, observació, cooperació), fonamentals per al desenvolupament psicosocial d'infants i adolescents.

Finançat i coordinat en col·laboració amb l'Agència de Salut Pública de Barcelona, el projecte enTàndem+ és una proposta socioeducativa adreçada a infants de 5è i 6è de primària dels barris de Baró de Viver, Bon Pastor, Carmel i Verdum de Barcelona.

La logística d'aquest projecte ha estat una palanca motora del treball en xarxa, facilitador de l’intercanvi i la col·laboració entre els diferents agents socials del territori i de la participació de diferents col·lectius de la comunitat.

Amics i Circ

T'agrada el circ? I la canalla?
Acompanya un infant o jove i al mateix temps i fes un taller de Circ Social a l'Ateneu Popular 9Barris participant al projecte "Amics i Circ".

Participaràs com a espectador a diferents espectacles de circ, formaràs part de les classes de circ donant suport al tallerista, i contribuiràs a fer les mostres de circ del mes de juny.

aic

Música enTàndem

Organitzats al barri de Carmel i impartits per l’escola de música Pausa, els tallers de música permeten als mentorats i mentorades d’aquest barri d’iniciar-se a la música, de descobrir diversos instruments i tot això una vegada a la setmana a més de la sessió de mentoria habitual.

Teatre musical enTàndem

Modalitat realitzada al barri de Verdum on, a banda de l’acompanyament setmanal en mentoria, els i les joves mentorades acudeixen un dia a la setmana a un taller grupal de teatre musical, impartit per l'escola Musicart, on reben formació mitjançant les disciplines d'Acting, Singing & Dancing (teatre, cant i ball modern).

El projecte es coordina des d'un espai comunitari, a través d'un grup de treball conformat per referents de l'Agència de Salut Pública de Barcelona, el Pla Comunitari de Verdum, l’escola de música Musicart, representants de l'escola Pia Luz Casanova i l’escola Marta Mata, el Casal de Barri de Verdum i l'AFEV.

Subscriu-te a la nostra newsletter

Informa't sobre tot el que passa a enTàndemHe llegit i accepto la clàusula de protecció de dades.

En compliment del Reglament Europeu de Protecció de Dades (2016/680 de 27 d’abril), us informem que les vostres dades seran incloses en un fitxer registrat a nom d’AFEV, amb la finalitat de poder-vos informar de les nostres activitats. Podeu exercir el dret d’accés, rectificació, supressió, limitació i oposició adreçant-vos a dades@afev.org.