AFEV 10 anys testimoni d’en Roell Perello

El Roell és el nen que acompanya la Maria Ferrer, ens explica com aquesta relació l’ha fet evolucionar.

«El tàndem va ser quelcom completament nou per a mi. Vaig anar sense gaire informació i no sabia què esperar-ne exactament. Recordo que ens van presentar a tots una mica per sobre i després ja ens van dir amb qui anavem i com anava la cosa. Em van emparellar amb una tal Maria Ferrer. Això va ser fa uns tres anys, i aleshores era més introvertit del que sóc ara, i em va costar molt obrir-me realment a com sóc.

Mica en mica vaig anar entenent-me amb ella, que era (i és) una persona molt explosiva, oberta i impulsiva, i em va anar encomanant una mica d’aquesta energia. Avui dia encara mantenim el contacte i ara veig clar que realment va ser una experiència que va valdre la pena.

Va valdre la pena només pel fet de interactuar amb algú com ella i que a sobre fos uns quants anys més gran que jo (obre portes a noves preguntes, curiositats…), i vaig aprendre moltes coses gràcies a això.»

Suscríbete a nuestra newsletter

Infórmate sobre todo lo que sucede a enTàndem    He leído y acepto la cláusula de protección de datos.

    En cumplimiento del Reglamento Europeo de Protección de Datos (2016/680 de 27 de abril), le informamos de que sus datos serán incluidos en un fichero registrado a nombre de AFEV, con el fin de poder informar de nuestras actividades. Puede ejercer el derecho de acceso, rectificación, supresión, limitación y oposición dirigiéndose a dades@afev.org.