AFEV 10 anys testimoni de la Júlia Abelló

La Júlia va ser voluntària a l’AFEV al barri del Clot i comparteix amb nosaltres el seu testimoni.

 

“Sóc la Júlia. Fa uns quants anys vaig participar al projecte d’acompanyament individual de l’AFEV, una nova experiència per mi. Aquell espai m’obria les portes i em convidava a viure en primera persona la realitat d’un barri de Barcelona amb els i les adolescents que hi feien vida.

Tenir aquella oportunitat va promoure el contacte  directe amb aquest entorn, la vida del dia a dia, em traslladava l’aprenentatge de la universitat a la realitat, als reptes, a l’experiència viscuda.Valo enormement aquesta vivència perquè permetia aquest vincle, teoria i pràctica a la vegada.

Més enllà d’aquest record, el que vam arribar a teixir entre els nois i noies participants així com els pròpis voluntàris i voluntàries va ser amistat, reciprocitat i idees, moltes idees!! Vam organitzar-nos per crèixer i aprendre junts.

Així que dóno les gràcies per tot el coneixement compartit i esdevingut d’aquesta experiència, l’amor regalat i el vincle promogut entre tots i totes, una bonica història que recomano a tothom que vulgui gaudir d’un espai d’igualtat, propostes i diversió.

Felicitats per aquests 10 anys de vida, seguiu creixent i feu crèixer!!”

Subscriu-te a la nostra newsletter

Informa't sobre tot el que passa a enTàndem    He llegit i accepto la clàusula de protecció de dades.

    En compliment del Reglament Europeu de Protecció de Dades (2016/680 de 27 d’abril), us informem que les vostres dades seran incloses en un fitxer registrat a nom d’AFEV, amb la finalitat de poder-vos informar de les nostres activitats. Podeu exercir el dret d’accés, rectificació, supressió, limitació i oposició adreçant-vos a dades@afev.org.