AFEV 10 anys testimoni de la Júlia Abelló

La Júlia va ser voluntària a l’AFEV al barri del Clot i comparteix amb nosaltres el seu testimoni.

 

«Sóc la Júlia. Fa uns quants anys vaig participar al projecte d’acompanyament individual de l’AFEV, una nova experiència per mi. Aquell espai m’obria les portes i em convidava a viure en primera persona la realitat d’un barri de Barcelona amb els i les adolescents que hi feien vida.

Tenir aquella oportunitat va promoure el contacte  directe amb aquest entorn, la vida del dia a dia, em traslladava l’aprenentatge de la universitat a la realitat, als reptes, a l’experiència viscuda.Valo enormement aquesta vivència perquè permetia aquest vincle, teoria i pràctica a la vegada.

Més enllà d’aquest record, el que vam arribar a teixir entre els nois i noies participants així com els pròpis voluntàris i voluntàries va ser amistat, reciprocitat i idees, moltes idees!! Vam organitzar-nos per crèixer i aprendre junts.

Així que dóno les gràcies per tot el coneixement compartit i esdevingut d’aquesta experiència, l’amor regalat i el vincle promogut entre tots i totes, una bonica història que recomano a tothom que vulgui gaudir d’un espai d’igualtat, propostes i diversió.

Felicitats per aquests 10 anys de vida, seguiu creixent i feu crèixer!!»

Suscríbete a nuestra newsletter

Infórmate sobre todo lo que sucede a enTàndem    He leído y acepto la cláusula de protección de datos.

    En cumplimiento del Reglamento Europeo de Protección de Datos (2016/680 de 27 de abril), le informamos de que sus datos serán incluidos en un fichero registrado a nombre de AFEV, con el fin de poder informar de nuestras actividades. Puede ejercer el derecho de acceso, rectificación, supresión, limitación y oposición dirigiéndose a dades@afev.org.