AFEV 10 anys testimoni de l’Alícia Gómez Blanco

Alícia Gómez Blanco, educadora social del Centre de Serveis Socials del Clot, ens dóna la seva punta de vista sobre el nostre projecte enTàndem.

“Penso que és un projecte fantàstic i imprescindible des de ja fa molt anys en el treball que fem amb adolescents amb situacions de vulnerabilitat social des de serveis socials del Clot. Un tipus d’acompanyament fet des de la generositat social que aporten els voluntaris i voluntàries, on cada tàndem crea el seu estil i viu al seva pròpia experiència i que en tots els casos facilita el creixement personal, l’intercanvi i l’autoestima al final del procés. Com a particularitat, al Clot s’introdueix també el treball grupal com a element d’enriquiment mutu i de relació social entre les tàndems. Felicitats pel desè aniversari…  per molts anys!!!”

 

 

 

Subscriu-te a la nostra newsletter

Informa't sobre tot el que passa a enTàndem    He llegit i accepto la Política de privacitat.

    En compliment del Reglament General de Protecció de Dades, us informem que les vostres dades seran incloses en un fitxer registrat a nom d’AFEV, amb la finalitat de poder-vos informar de les nostres activitats. Podeu exercir el dret d’accés, rectificació, supressió, limitació i oposició adreçant-vos a dades@afev.org.