AFEV 10 anys testimoni de l’Alícia Gómez Blanco

Alícia Gómez Blanco, educadora social del Centre de Serveis Socials del Clot, ens dóna la seva punta de vista sobre el nostre projecte enTàndem.

«Penso que és un projecte fantàstic i imprescindible des de ja fa molt anys en el treball que fem amb adolescents amb situacions de vulnerabilitat social des de serveis socials del Clot. Un tipus d’acompanyament fet des de la generositat social que aporten els voluntaris i voluntàries, on cada tàndem crea el seu estil i viu al seva pròpia experiència i que en tots els casos facilita el creixement personal, l’intercanvi i l’autoestima al final del procés. Com a particularitat, al Clot s’introdueix també el treball grupal com a element d’enriquiment mutu i de relació social entre les tàndems. Felicitats pel desè aniversari…  per molts anys!!!»

 

 

 

Suscríbete a nuestra newsletter

Infórmate sobre todo lo que sucede a enTàndem    En cumplimiento del Reglamento General de Protección de Datos, le informamos de que sus datos serán incluidos en un fichero registrado a nombre de AFEV, con el fin de poder informar de nuestras actividades. Puede ejercer el derecho de acceso, rectificación, supresión, limitación y oposición dirigiéndose a dades@afev.org.