Rosa Solidària Sant Jordi AFEV

Si ets una empresa o organització, aquest Sant Jordi regala la nostra rosa solidària contra les desigualtats i el fracàs escolar!

 

Torna la Rosa Solidària contra les desigualtats i el fracàs escolar! S’acosta Sant Jordi i, com cada any, des de l’AFEV reprenem la campanya “Una rosa contra el fracàs escolar”.

Aquest projecte té l’objectiu d’oferir a les empreses, organitzacions o institucions la possibilitat de regalar una rosa diferent, amb un valor social.

L’any passat, 8 empreses diferents van comprar un total de 375 roses contra les desigualtats. Les vuit empreses que el 2018 van participar en el projecte van ser: SerunionBraventoMasa ServiciosBalmes Clínica VeterinàriaSecopaSinergia ValueCDM Barcelona i TBS.

 

Per què comprar les nostres roses solidàries?

  • Comprant-la dones suport al projecte enTàndem de l’AFEV per la igualtat i ajudes a fer possible que més joves en situació de risc social evitin el fracàs escolar
  • Al mateix temps, com a empresa, regalant aquesta rosa al teu equip, clients i clientes o proveïdors i proveïdores, fas visibles els valors solidaris de la teva organització

Si aquest Sant Jordi estàs pensant a regalar roses… No t’ho pensis: regala la nostra rosa contra el fracàs escolar.

 

Què oferim?

  • Roses de màxima qualitat, grandària i resistència
  • Enviament gratuït a la vostra seu a Barcelona ciutat (mínim 25 roses); consulteu-nos el preu per a l’enviament a d’altres localitats.
  • Preu: 2,75€ la unitat (en paquets de 25 roses)

 

Vols més informació sobre el projecte?

 

Aquesta iniciativa és possible gràcies a la col·laboració de Roses Sant Jordi.

Subscriu-te a la nostra newsletter

Informa't sobre tot el que passa a enTàndem    He llegit i accepto la Política de privacitat.

    En compliment del Reglament General de Protecció de Dades, us informem que les vostres dades seran incloses en un fitxer registrat a nom d’AFEV, amb la finalitat de poder-vos informar de les nostres activitats. Podeu exercir el dret d’accés, rectificació, supressió, limitació i oposició adreçant-vos a dades@afev.org.