AFEV reparteix 375 roses contra les desigualtats i el fracàs escolar

Vuit empreses participen enguany en la campanya de la Rosa Solidària contra el fracàs escolar, la segona edició de la iniciativa de Sant Jordi d’AFEV per lluitar contra les desigualtats socials.

 

Comprant les roses solidàries d’AFEV, aquestes empreses donen suport al projecte enTàndem per la igualtat d’oportunitats i així fan possible que més joves en situació de risc social evitin el fracàs escolar.

Les vuit empreses que aquest any han participat en el projecte adquirint les roses són: Serunion, Bravento, Masa Servicios, Balmes Clínica Veterinària, Secopa, Sinergia Value, CDM Barcelona i TBS.

Algunes d’aquestes empreses distribuiran les roses entre els seus treballadors i d’altres les faran arribar als seus proveïdors, clients o usuaris: és el cas de l’empresa Serunion, que durant el dia d’avui les repartirà entre la gent gran de les seves dues llars residència, la Residència Casa Repós d’Arbúcies i la Residència Llar Nostra Senyora del Pilar, a La Garriga. En total, hem distribuït 375 roses, que han estat possibles gràcies a la col·laboració de l’empresa Roses Sant Jordi.

Des d’AFEV, volem agrair-vos a totes les empreses que heu col·laborat en la campanya el vostre compromís amb la infància i contra l’exclusió social!!!

Subscriu-te a la nostra newsletter

Informa't sobre tot el que passa a enTàndem    He llegit i accepto la Política de privacitat.

    En compliment del Reglament General de Protecció de Dades, us informem que les vostres dades seran incloses en un fitxer registrat a nom d’AFEV, amb la finalitat de poder-vos informar de les nostres activitats. Podeu exercir el dret d’accés, rectificació, supressió, limitació i oposició adreçant-vos a dades@afev.org.