Beques juvenils AFEV

Obrim les beques juvenils de l’AFEV per al curs 2020-2021 

 

L’AFEV hem obert places de beques juvenils per al curs que ve 2020-2021 adreçades a persones joves que vulguin formar part de l’equip de Barcelona i València per donar suport i acompanyament als diversos projectes de l’entitat: el voluntariat, els infants i joves que acompanyem i les seves famílies, la comunicació de l’entitat, la cerca de noves persones voluntàries i els esdeveniments que organitzem, entre altres coses.

Les persones becàries tindran un horari de 26 hores setmanals durant nou mesos, de setembre de 2020 a juny de 2021. Busquem persones franceses (vegeu detalls a les missions) fins a 25 anys que tinguin fluïdesa en castellà, català i/o valencià amb moltes ganes de tenir una nova experiència de formació professional en un equip dinàmic, flexible, obert i cooperatiu.

Les beques comprenen diverses missions i estan adreçades a perfils diversos.

A Barcelona:

A València:

Les beques procedeixen del Service Civique, un dispositiu del govern francès que es pot dur a terme a França o a un altre país. L’AFEV a Barcelona fa 10 anys que acollim, formem i acompanyem persones becàries del Service Civique, i un any a València. En total, 47 joves de diverses procedències han col·laborat amb nosaltres.

L’equip de becàries és un gran suport per a l’AFEV i suma positivament a la nostra tasca com a entitat, esdevenint un mecanisme d’aprenentatge i intercanvi mutus.

La convocatòria per presentar les candidatures està oberta fins el 05/06/2020 aquí

Si t’interessa, apunta’t! O ajuda’ns a fer difusió entre les persones del teu entorn que creus que podrien encaixar!

 

També et pot interessar: Fer malabars entre la universitat i el voluntariat: va ser una activitat esportiva!

Subscriu-te a la nostra newsletter

Informa't sobre tot el que passa a enTàndem    He llegit i accepto la Política de privacitat.

    En compliment del Reglament General de Protecció de Dades, us informem que les vostres dades seran incloses en un fitxer registrat a nom d’AFEV, amb la finalitat de poder-vos informar de les nostres activitats. Podeu exercir el dret d’accés, rectificació, supressió, limitació i oposició adreçant-vos a dades@afev.org.