#AFEV10anys: celebrem una dècada de lluita contra l’exclusió social!

Un centenar de persones van omplir de gom a gom l’Espai Jove Fontana el passat 16 de gener en la inauguració de l’exposició “#AFEV10anys: Connectant joves i lluitant contra les desigualtats”, que fa un repàs de la nostra història a través de diversos testimonis i que va suposar el tret de sortida dels actes de commemoració del nostre desè aniversari.

 

Exposició #AFEV10anys, un èxit de public

Durant l’acte, es va fer un repàs per les principals fites històriques d’AFEV Catalunya i tant la coordinadora, Laia Bernués, com la presidenta de la Federació Catalana de Voluntariat Social, Francina Alsina, van valorar com durant aquests 10 anys l’entitat no només ha pogut sobreviure en un context extramadament difícil, sinó que ha crescut i ha ampliat els seus programes.

La Samantha i l’Ariadna, uns dels tàndems els més reeixits, a l’exposició dels 10 anys.

En aquesta dècada, el nostre projecte més exitós, enTàndem, presenta unes xifres envejables que demostren l’èxit de l’enfocament que hem seguit. En aquests 10 anys, el projecte, que connecta voluntaris universitaris amb joves i infants en situació de vulnerabilitat, ha implicat la realització de 62.000 hores de voluntariat i ha enllaçat 925 parelles o tàndems socials. A més, en un 89% dels casos, el projecte ha suposat millores en l’autoestima, la motivació acadèmica i les habilitats socials dels joves.

Tant si vau poder assistir a l’acte com si no, us agraïm molt la contribució al nostre projecte. Sense vosaltres, res d’això no hauria estat posible! Llegiu els continguts de l’exposició en format digital a la secció testimonis del nostre blog. 

 
 

 

 

 
Podeu visitar l’exposició a l’Espai Fontana fins el 4 de febrer

L’exposició “#AFEV10anys: Connectant joves i lluitant contra les desigualtats” és itinerant i durant tot aquest any podreu trobar-la en diferents espais tant de Barcelona com dels altres municipis on treballem. De moment, podeu visitar-la a l’Espai Jove Fontana fins el 4 de febrer vinent. Del 7 de febrer al 2 de març, podreu visitar-la al centre cívic Baró de Viver de Barcelona (<M> L1 Baró de Viver ). Us hi esperem!

 

#AFEV 10 anys al centre cívic de Baró de Viver

 

Reserveu-vos el 22 de març!

Les celebracions dels 10 anys no s’han acabat: l’estrena de l’exposició és només el primer de tot un seguit d’actes que organitzarem properament amb motiu de l’aniversari. Deu anys no es fan cada dia, així que volem celebrar-ho sense estar-nos de res. Tot i que encara queden alguns detalls per concretar, ja us podem avançar que el pròxim acte serà un concert, i ja tenim data: el dijous 22 de març! Reserveu-vos-la a l’agenda!

 

Subscriu-te a la nostra newsletter

Informa't sobre tot el que passa a enTàndem    He llegit i accepto la Política de privacitat.

    En compliment del Reglament General de Protecció de Dades, us informem que les vostres dades seran incloses en un fitxer registrat a nom d’AFEV, amb la finalitat de poder-vos informar de les nostres activitats. Podeu exercir el dret d’accés, rectificació, supressió, limitació i oposició adreçant-vos a dades@afev.org.