AFEV reparteix 375 roses contra les desigualtats i el fracàs escolar

Vuit empreses participen enguany en la campanya de la Rosa Solidària contra el fracàs escolar, la segona edició de la iniciativa de Sant Jordi d’AFEV per lluitar contra les desigualtats socials.

 

Comprant les roses solidàries d’AFEV, aquestes empreses donen suport al projecte enTàndem per la igualtat d’oportunitats i així fan possible que més joves en situació de risc social evitin el fracàs escolar.

Les vuit empreses que aquest any han participat en el projecte adquirint les roses són: Serunion, Bravento, Masa Servicios, Balmes Clínica Veterinària, Secopa, Sinergia Value, CDM Barcelona i TBS.

Algunes d’aquestes empreses distribuiran les roses entre els seus treballadors i d’altres les faran arribar als seus proveïdors, clients o usuaris: és el cas de l’empresa Serunion, que durant el dia d’avui les repartirà entre la gent gran de les seves dues llars residència, la Residència Casa Repós d’Arbúcies i la Residència Llar Nostra Senyora del Pilar, a La Garriga. En total, hem distribuït 375 roses, que han estat possibles gràcies a la col·laboració de l’empresa Roses Sant Jordi.

Des d’AFEV, volem agrair-vos a totes les empreses que heu col·laborat en la campanya el vostre compromís amb la infància i contra l’exclusió social!!!

Souscris-toi à notre newsletter

Maintiens-toi informé·e sur tout ce qui se passe à enTàndem    En cumplimiento del Reglamento General de Protección de Datos, le informamos de que sus datos serán incluidos en un fichero registrado a nombre de AFEV, con el fin de poder informar de nuestras actividades. Puede ejercer el derecho de acceso, rectificación, supresión, limitación y oposición dirigiéndose a dades@afev.org.