Més que amics: els tàndems que milloren l’entorn de l’infant – social.cat

El projecte enTàndem de l’associació AFEV uneix estudiants amb menors en risc d’exclusió per aconseguir un major rendiment escolar.
Per a Social.cat

La Leyla ens porta avantatge. Ha agafat les claus de l’aula que el centre cívic Convent de Sant Agustí ens ha cedit per fer l’entrevista i ja obre la porta. La seva mare i la seva parella voluntària, la Josefina, la segueixen. “Vaig arribar a Catalunya fa un any i mig des de Mèxic. En arribar, vaig començar a buscar un voluntariat i vaig trobar el projecte d’enTàndem i m’hi vaig apuntar”, explica la Josefina, que des del febrer acompanya la Leyla dues hores a la setmana.

“L’altre dia vam anar a la Ciutadella. Te’n recordes què vam fer, Leyla?”, li demana la voluntària a la nena, que no acaba d’arrencar a parlar i contesta molt… Llegir l’article sencer

 

 

Subscriu-te a la nostra newsletter

Informa't sobre tot el que passa a enTàndem    He llegit i accepto la Política de privacitat.

    En compliment del Reglament General de Protecció de Dades, us informem que les vostres dades seran incloses en un fitxer registrat a nom d’AFEV, amb la finalitat de poder-vos informar de les nostres activitats. Podeu exercir el dret d’accés, rectificació, supressió, limitació i oposició adreçant-vos a dades@afev.org.