Més que amics: els tàndems que milloren l’entorn de l’infant – social.cat

El projecte enTàndem de l’associació AFEV uneix estudiants amb menors en risc d’exclusió per aconseguir un major rendiment escolar.
Per a Social.cat

La Leyla ens porta avantatge. Ha agafat les claus de l’aula que el centre cívic Convent de Sant Agustí ens ha cedit per fer l’entrevista i ja obre la porta. La seva mare i la seva parella voluntària, la Josefina, la segueixen. « Vaig arribar a Catalunya fa un any i mig des de Mèxic. En arribar, vaig començar a buscar un voluntariat i vaig trobar el projecte d’enTàndem i m’hi vaig apuntar », explica la Josefina, que des del febrer acompanya la Leyla dues hores a la setmana.

« L’altre dia vam anar a la Ciutadella. Te’n recordes què vam fer, Leyla? », li demana la voluntària a la nena, que no acaba d’arrencar a parlar i contesta molt… Llegir l’article sencer

 

 

Souscris-toi à notre newsletter

Maintiens-toi informé·e sur tout ce qui se passe à enTàndem    En cumplimiento del Reglamento General de Protección de Datos, le informamos de que sus datos serán incluidos en un fichero registrado a nombre de AFEV, con el fin de poder informar de nuestras actividades. Puede ejercer el derecho de acceso, rectificación, supresión, limitación y oposición dirigiéndose a dades@afev.org.