La mentoria viu un bonic moment d’auge que hem d’aprofitar – xarxanet.org

La mentoria és una eina molt potent on mentor/a i mentorat/da intercanvien experiències i vivències i on els processos de canvi, apoderament i coneixement es produeixen en ambdós sentits.

Per xarxanet.org

Moltes de nosaltres segur que podem recordar aquella tieta, professora o amiga dels nostres pares de la que ens recordem perquè potser, en algun moment de la nostra vida, li vam explicar els nostres neguits, les nostres passions, allà on volíem arribar, allò que volíem fer… a qui potser escoltàvem i ens fixàvem… En definitiva, un mentor o una mentora que ens va acompanyar una part de la nostra vida (o tota).

Mentoria és confiança. Mentoria és compartir moments, aprenentatges, passions o neguits. Mentoria és coneixement mutu. Mentoria és caminar, ni davant ni darrera, sinó l’un al costat de l’altre. Però també és permetre que algú ensopegui mentre s’apodera de les seves decisions i l’acompanyem en el procés … Llegir l’article sencer 

Subscriu-te a la nostra newsletter

Informa't sobre tot el que passa a enTàndem    He llegit i accepto la Política de privacitat.

    En compliment del Reglament General de Protecció de Dades, us informem que les vostres dades seran incloses en un fitxer registrat a nom d’AFEV, amb la finalitat de poder-vos informar de les nostres activitats. Podeu exercir el dret d’accés, rectificació, supressió, limitació i oposició adreçant-vos a dades@afev.org.