La mentoria viu un bonic moment d’auge que hem d’aprofitar – xarxanet.org

La mentoria és una eina molt potent on mentor/a i mentorat/da intercanvien experiències i vivències i on els processos de canvi, apoderament i coneixement es produeixen en ambdós sentits.

Per xarxanet.org

Moltes de nosaltres segur que podem recordar aquella tieta, professora o amiga dels nostres pares de la que ens recordem perquè potser, en algun moment de la nostra vida, li vam explicar els nostres neguits, les nostres passions, allà on volíem arribar, allò que volíem fer… a qui potser escoltàvem i ens fixàvem… En definitiva, un mentor o una mentora que ens va acompanyar una part de la nostra vida (o tota).

Mentoria és confiança. Mentoria és compartir moments, aprenentatges, passions o neguits. Mentoria és coneixement mutu. Mentoria és caminar, ni davant ni darrera, sinó l’un al costat de l’altre. Però també és permetre que algú ensopegui mentre s’apodera de les seves decisions i l’acompanyem en el procés … Llegir l’article sencer 

Suscríbete a nuestra newsletter

Infórmate sobre todo lo que sucede a enTàndem    En cumplimiento del Reglamento General de Protección de Datos, le informamos de que sus datos serán incluidos en un fichero registrado a nombre de AFEV, con el fin de poder informar de nuestras actividades. Puede ejercer el derecho de acceso, rectificación, supresión, limitación y oposición dirigiéndose a dades@afev.org.