#TousUnis

França tremola i plora després d’un cap de setmana de sang i d’estupefacció, tocada altre cop al cor de la seva capital i la seva població civil.

Mentre els governs intenten resoldre les conteses per la via de l’horror, la ciutadania mira de mantenir-se unida i dempeus, combatent la por, l’odi, l’estigmatització i la passivitat.

Els companys i companyes de l’AFEV a França treballen per la igualtat d’oportunitats educatives en els barris més desafavorits de les grans ciutats i signen el manifest publicat avui a Libération que podeu llegir aquí, entre d’altres associacions civils i organitzacions que treballen per la pau i per la laïcitat al seu país.

En aquest manifest s’exclamen: “Estem units!”, i conviden a les persones a actuar solidàriament per protegir aquesta unitat, participant en actes com la donació de sang o en projectes associatius que enforteixin el teixit social en risc de fragilització i divisió després d’aquestes agressions inhumanes.

Subscriu-te a la nostra newsletter

Informa't sobre tot el que passa a enTàndem    He llegit i accepto la Política de privacitat.

    En compliment del Reglament General de Protecció de Dades, us informem que les vostres dades seran incloses en un fitxer registrat a nom d’AFEV, amb la finalitat de poder-vos informar de les nostres activitats. Podeu exercir el dret d’accés, rectificació, supressió, limitació i oposició adreçant-vos a dades@afev.org.