L’AFEV i Serunion reparteixen roses de Sant Jordi contra el fracàs escolar a gent gran

Aquest Sant Jordi, els usuaris i les usuàries de les residències de gent gran Casa Repós, a Arbúcies, i de la residència llar Nostra Senyora del Pilar, a la Garriga, han rebut una rosa solidària en suport al projecte enTàndem, que lluita contra el fracàs escolar.

Aquesta iniciativa ha estat possible gràcies a la col·laboració de l’AFEV amb l’empresa de restauració col·lectiva Serunion, que per aquest Sant Jordi han encarregat les roses solidàries contra el fracàs escolar a la nostra entitat.

Una acció de RSC per a les empreses compromeses

A diferència d’altres diades de Sant Jordi, l’AFEV no hem tingut paradeta al carrer per vendre roses, sinó que aquest any, hem engegat una campanya per a empreses compromeses interessades en comprar roses solidàries per als seus treballadors, usuaris, etcètera.

Serunion, des de el seu departament de RSC, ha encarregat per aquest Sant Jordi 50 roses per a la residència Casa Repòs, a Arbúcies, i 75 per a la residència Llar Nostra Senyora del Pilar, a la Garriga, amb les quals treballa habitualment amb el seu servei de restauració per a gent gran.

Amb aquesta acció es dona suport, d’una banda, al col·lectiu de la gent gran, fomentant la seva participació en la diada de Sant Jordi amb una rosa, mentre que per l’altra, s’aconsegueix suport econòmic per seguir desenvolupant el projecte enTàndem, amb el qual infants en risc poden tenir noves oportunitats i lluitar contra el fracàs escolar.

Des de l’AFEV volem agrair la implicació de Serunion i la seva col·laboració amb nosaltres, i esperem que un futur puguem seguir treballant plegats.

Sobre Serunion

És una empresa dedicada a l’alimentació col·lectiva al llarg de les diferents etapes de la vida, oferint serveis de cuina i càtering per a empreses, residències, escoles, esdeveniments, etcètera a nivell nacional.

Amb una política de RSC molt centrada en el benestar de les persones, en el respecte amb el medi ambient  i en l’oferiment d’oportunitats per al desenvolupament i el foment de la persona, Serunion col·labora amb diverses entitats i projectes socials, i en aquest Sant Jordi, també ha volgut col·laborar amb l’AFEV i el projecte enTàndem per a infants en risc, comprant roses solidàries contra el fracàs escolar.

Subscriu-te a la nostra newsletter

Informa't sobre tot el que passa a enTàndem    He llegit i accepto la Política de privacitat.

    En compliment del Reglament General de Protecció de Dades, us informem que les vostres dades seran incloses en un fitxer registrat a nom d’AFEV, amb la finalitat de poder-vos informar de les nostres activitats. Podeu exercir el dret d’accés, rectificació, supressió, limitació i oposició adreçant-vos a dades@afev.org.