Joventut, compromís i rock and roll en la celebració del 10è aniversari de l’AFEV

Joventut, compromís i rock and roll. Aquests van ser els tres ingredients principals de l’acte de celebració del desè aniversari d’AFEV, que va tenir lloc el passat 22 de març a la Sala B de Luz de Gas.

Volíem celebrar els nostres 10 anys sense estar-nos de res, i així va ser: The Naintis ens van fer reviure els 90 en una nit de festa i rock and roll amb clàssics per a tots els gustos. Però el rock dels 90 no va ser l’únic que va sonar: a mig concert, una convidada inesperada, la cantant de rithm and blues i gospel Meritxell Negre, va agafar el micròfon i va dedicar un increïble “Happy birthday” a cappella a l’entitat.

 

 

Tot seguit, va arribar el moment del pastís. Un pastís d’aniversari fet de cupcakes, ple d’espelmes amb missatges personalitzats i molt especial, perquè el va preparar una de les parelles del projecte enTàndem, la Johana, pastissera aficionada, i el seu tàndem, la Sheyma.

Un cop bufades les espelmes, el concert va encarar la seva part final i van pujar a l’escenari alguns dels voluntaris i tàndems que han participat en el nostre programa durant aquests 10 anys. Moltíssimes gràcies a tots i a totes per l’espectacular festa!

Els actes de celebració del nostre 10è aniversari no s’aturen! En breu us informarem sobre les pròximes cites!

Subscriu-te a la nostra newsletter

Informa't sobre tot el que passa a enTàndem    He llegit i accepto la Política de privacitat.

    En compliment del Reglament General de Protecció de Dades, us informem que les vostres dades seran incloses en un fitxer registrat a nom d’AFEV, amb la finalitat de poder-vos informar de les nostres activitats. Podeu exercir el dret d’accés, rectificació, supressió, limitació i oposició adreçant-vos a dades@afev.org.