Uns mapes per a que et situïs una mica

Vols tenir més idees d’activitats que podries fer enTàndem? No coneixes molt bé Barcelona o el barri on viu el teu tàndem? Et falta un llistat amb tots els equipaments per al públic infantil i juvenil?

Tenim la solució per a tu! Aquí, deixem a la teva disposició mapes de tots els territoris on fem els projectes de mentoria de l’AFEV que contenen recursos de tots tipus: museus, cinemes, mercats, parcs i jardins, teatres i biblioteques públiques que estan prop del lloc on es fa el teu acompanyament cada setmana. Potser algun d’aquests espais podran interessar al teu tàndem… o si més no, d’idees ja no te’n faltaran!

Busca el mapa del teu territori! Només has de fer clic en el nom del teu territori i tindràs tots els recursos que necessites!

Subscriu-te a la nostra newsletter

Informa't sobre tot el que passa a enTàndem    He llegit i accepto la Política de privacitat.

    En compliment del Reglament General de Protecció de Dades, us informem que les vostres dades seran incloses en un fitxer registrat a nom d’AFEV, amb la finalitat de poder-vos informar de les nostres activitats. Podeu exercir el dret d’accés, rectificació, supressió, limitació i oposició adreçant-vos a dades@afev.org.