Uns mapes per a que et situïs una mica

Vols tenir més idees d’activitats que podries fer en tàndem? No coneixes molt bé Barcelona/València o el barri on viu el teu nou company o nova companya? Et falta un llistat amb totes les ofertes ‘low cost’ per al públic infantil i juvenil?

Tenim la solució per a tu! Aquí, deixem a la teva disposició mapes de tots els territoris on fem els projectes de mentoria de l’AFEV que contenen recursos de tots tipus: museus, cinemes, mercats, parcs i jardins, teatres i biblioteques públiques que estan prop del lloc on es fa el teu acompanyament cada setmana. Potser algun d’aquests espais podran interessar al teu tàndem… o si més no, d’idees ja no te’n faltaran!

Busca el teu mapa de la província de Barcelona o la ciutat de València!

Els nostres recursos a tota la ciutat de Barcelona:

                              

Si fas voluntariat a l’AFEV, només has de fer clic en el nom del teu territori i tindràs tots els recursos que necessites!

Els nostres recursos a tota la ciutat de València:

                              

Subscriu-te a la nostra newsletter

Informa't sobre tot el que passa a enTàndem    He llegit i accepto la Política de privacitat.

    En compliment del Reglament General de Protecció de Dades, us informem que les vostres dades seran incloses en un fitxer registrat a nom d’AFEV, amb la finalitat de poder-vos informar de les nostres activitats. Podeu exercir el dret d’accés, rectificació, supressió, limitació i oposició adreçant-vos a dades@afev.org.