Guia d’activitats: Els 4 millors jocs de taula

Per als tàndems, descobrir la diversió i els aprenentatges que poden haver-hi darrere un bon joc de taula pot ser una gran novetat: és un recurs barat, ecològic, senzill, analògic i ple de possibilitats. A més, com ens ajuda a veure la nostra ex-mentora Fanny, permet donar un espai tranquil i agradable de comunicació i potenciar un munt de competències.

Us proposem, arrel de les recomanacions de la Fanny, quatre jocs de taula senzills (tots són recomanats a partir dels 6-8 anys, però per totes les edats), ràpids i adaptables a diferents edats i gustos. A més, són jocs fàcils de trobar i els teniu a la vostra disposició a l’AFEV. Demaneu-nos-els!

 

 

Les partides són curtes (entre 15’ i 30’ aproximadament) i només necessiteu un espai amb una superfície plana (podeu trobar una taula a un casal, parc, a casa del vostre tàndem…) i una estoneta per aprendre les normes. Els jocs de taula són un pretext ideal per crear un ambient distès amb el vostre tàndem i donar lloc a xerrar de qualsevol cosa. A més, permeten desenvolupar habilitats cognitives i de relació! Quan ja els domineu, podeu proposar fer partides amb altres tàndems!

Escoltem les recomanacions de la Fanny:

Altres guies d’activitats

Tenim altres recursos pedagògics; visita l’Acompanyateca!

Subscriu-te a la nostra newsletter

Informa't sobre tot el que passa a enTàndem    He llegit i accepto la Política de privacitat.

    En compliment del Reglament General de Protecció de Dades, us informem que les vostres dades seran incloses en un fitxer registrat a nom d’AFEV, amb la finalitat de poder-vos informar de les nostres activitats. Podeu exercir el dret d’accés, rectificació, supressió, limitació i oposició adreçant-vos a dades@afev.org.