Laia Bernués

Laia Bernués: “El benefici de la mentoria social és bidireccional” – xarxanet.org

El projecte enTàndem crea vincles entre voluntariat universitari i infants en risc d’exclusió social amb l’objectiu d’estimular l’autonomia i l’autoestima dels nens i nenes.

Per Rubén Escobar a xarxanet.org

Laia Bernués és la delegada territorial d’AFEV Barcelona, una organització que realitza el projecte de mentoria social enTàndem i que té els seus inicis a França. La missió d’AFEV és fomentar el voluntariat entre els universitaris i involucrar-los en projectes solidaris. En el marc d’aquesta missió, es desenvolupa aquest projecte de mentoria social i educativa on el voluntariat universitari acompanya a un infant que estigui en risc d’exclusió social.

Abans de l’estiu, el projecte enTàndem va engegar una campanya de micromecenatge anomenada SuperEuro, amb la idea de fer-lo sostenible… Llegir l’article sencer 

Subscriu-te a la nostra newsletter

Informa't sobre tot el que passa a enTàndem    He llegit i accepto la Política de privacitat.

    En compliment del Reglament General de Protecció de Dades, us informem que les vostres dades seran incloses en un fitxer registrat a nom d’AFEV, amb la finalitat de poder-vos informar de les nostres activitats. Podeu exercir el dret d’accés, rectificació, supressió, limitació i oposició adreçant-vos a dades@afev.org.