Amics i Circ

T'agrada el circ? I la canalla?
Acompanya un infant o jove i al mateix temps i fes un taller de Circ Social a l'Ateneu Popular 9Barris participant al projecte "Amics i Circ".

Participaràs com a espectador a diferents espectacles de circ, formaràs part de les classes de circ donant suport al tallerista, i contribuiràs a fer les mostres de circ del mes de juny.

 

aic

enTàndem &...

Mentoria social i educativa combinada amb activitats artístiques, esportives...

 

Súperheroi(ne)s

Superheroi(nes)s Barcelona és una aliança de cinc entitats socials per multiplicar forces contra l'exclusió social. Les cinc entitats tenen en comú el treball per la inclusió social i la dignitat de les persones, i la creença en el valor de sumar forces per incrementar l’impacte social.

Acidh: dedicada a les persones amb intel·ligència límit

Àmbit Prevenció: atén persones consumidores de drogues o amb conductes de risc de contagi de VIH i ETS

Iniciatives Solidàries: treballa amb joves en risc d’exclusió i persones recluses o exrecluses.

In via: dedicada a dones en situació de pobresa o vulnerabilitat.

A l’abril de 2015 vam convocar la primera edició de SuperHeroi(ne)s Barcelona. Una activitat pensada per donar a conèixer els nostres projectes en favor de la inclusió.

Hi van participar un munt d’equips de persones diverses que van treballar plegats per combatre les desigualtats. L’any que ve repetirem!

Més informació en la web de Superhéroe(ne)s BCN.

Subscriu-te a la nostra newsletter

Informa't sobre tot el que passa a enTàndemHe llegit i accepto la clàusula de protecció de dades.

En compliment del Reglament Europeu de Protecció de Dades (2016/680 de 27 d’abril), us informem que les vostres dades seran incloses en un fitxer registrat a nom d’AFEV, amb la finalitat de poder-vos informar de les nostres activitats. Podeu exercir el dret d’accés, rectificació, supressió, limitació i oposició adreçant-vos a dades@afev.org.