AFEV 10 anys testimoni de Mónica García

Mónica García és la mare d’una jove participannt al projecte, ens explica com la voluntària va cambiar la seva relació amb la seva filla.

“Al principi dubtava de la practicitat del projecte, però poc després de conèixer la Samantha, la noia
que li va ser assignada a la meva filla, tot va canviar. He de lloar i agrair el treball que va fer amb l’Ariadna, que en aquells moments estava passant una etapa força dura. La Samantha va saber guanyar-se el seu afecte i la seva confiança i gràcies a ella vaig tornar a tenir una relació de confiança amb la meva filla. La va conduir cap a hàbits saludables d’higiene, d’estudis etc.

Es va convertir en l’element mediador en qualsevol problema entre la meva filla i jo, però sempre encaminant- la cap a la reflexió. Vam tenir la sort de repetir dos anys consecutius amb ella i enfortir més la relació entre nosaltres tres, perquè si bé el programa es diu tàndem, jo també m’hi vaig sumar i ens vam convertir en un trio. És un programa fantàstic creat per aquesta etapa tan difícil de la pubertat on els pares ens convertim en enemics i els nostres fills estan mancats d’un guia. Mil cops gràcies per deixar-nos participar en el projecte i per proporcionar-nos aquesta fantàstica experiència. “

 

 

 

Suscríbete a nuestra newsletter

Infórmate sobre todo lo que sucede a enTàndem



    En cumplimiento del Reglamento General de Protección de Datos, le informamos de que sus datos serán incluidos en un fichero registrado a nombre de AFEV, con el fin de poder informar de nuestras actividades. Puede ejercer el derecho de acceso, rectificación, supresión, limitación y oposición dirigiéndose a dades@afev.org.