AFEV 10 anys testimoni de la Marina Garcia

La Marina va ser voluntària a l’AFEV al barri de Besòs i comparteix amb nosaltres el seu testimoni.

 

«Sobre com l’AFEV ha influït en la meva vida…

Doncs ara mirant enrere si que en el seu moment formar part de l’AFEV em va fer sentir que formava part d’algo important, em va ajudar a abocar totes les ganes que tenia per fer algo útil i també per sortir de la bombolla que ens envolta i coneixer altres persones i realitats. Més endavant aquesta experiència sempre m’ha ajudat a superar altres realitats ens les que he tingut que afrontar reptes similars i també conservo el contacte amb algunes de les persones amb les que vaig compartir temps durant el pas per l’Afev.

 

Avui puc dir que sempre recordaré el pas per l’Afev amb afecte, no només pel contacte amb els nens i nenes, sinó també per tot l’equip que l’acompanya i tot el moviment de lluita per les desigualtats.

Crec que l’Afev em va obrir els ulls cap a tot el que podem fer per millorar el que no ens agrada i això m’ha acompanyat fins l’actualitat

 

Suscríbete a nuestra newsletter

Infórmate sobre todo lo que sucede a enTàndem



    En cumplimiento del Reglamento General de Protección de Datos, le informamos de que sus datos serán incluidos en un fichero registrado a nombre de AFEV, con el fin de poder informar de nuestras actividades. Puede ejercer el derecho de acceso, rectificación, supresión, limitación y oposición dirigiéndose a dades@afev.org.