La Terra està en perill. Tornen les Superheroi(ne)s!

Tornen les Superheroi(ne)s de Barcelona, la festa solidària anual en la qual tornarem a demostrar que totes juntes podem resoldre els reptes més grans.
 
L’edició d’enguany torna a estar plena de reptes i emocions. Et cridem a posar-te la capa de nou i a participar en una aventura on els enigmes i el joc ens faran gaudir molt abans del dia de la Festa. Serà un joc de pistes constants que comença avui i que s’allargarà fins a la Festa de les Superheroi(ne)s del pròxim 29 d’octubre.

 

ACCEPTO EL REPTE!!

 

Un forat negre s’acosta. La Terra està en perill. Crideu a les Superheroi(ne)s!
 
Hem rebut una comunicació intergalàctica avisant-nos del perill imminent que amenaça la Terra. La situació és crítica i hem d’actuar ràpidament. Hem de reunir a les Superheroi(ne)s per aturar la catàstrofe.
 
Des de Barcelona, 5 ONGs acostumades a col·laborar i a trobar solucions han entomat el repte i han treballat de valent per reunir les persones capaces d’unir les seves forces i col·laborar per trobar la solució: hem de «travessar» el forat negre. Cal que ens enfrontem a la foscor i en sortim reforçats!
 
L’aventura comença aquest cap de setmana a la Festa de la Mercè amb tot de reptes i enigmes que hauràs de resoldre i que et serviran per entrenar i desenvolupar els teus superpoders abans de l’aventura final.
 
Ets una Superheroi(na)? Ajuda’ns a salvar el món!
 
Superheroi(ne)s, el 23 de setembre serem a l’Espai Plaça Blau (plaça Catalunya) durant les festes de la Mercè. Els nostres científics t’hi esperen! Ells t’ho explicaran tot!

Recorda:
FESTES DE LA MERCÈ
DATA: 23 de setembre de 2017
LLOC: Plaça Catalunya – Espai Plaça Blau, de 16.00 a 18.00h.

 

Suscríbete a nuestra newsletter

Infórmate sobre todo lo que sucede a enTàndem    En cumplimiento del Reglamento General de Protección de Datos, le informamos de que sus datos serán incluidos en un fichero registrado a nombre de AFEV, con el fin de poder informar de nuestras actividades. Puede ejercer el derecho de acceso, rectificación, supresión, limitación y oposición dirigiéndose a dades@afev.org.