enTàndem finalitza el curs amb 110 voluntaris, dos premis i una menció especial

Han arribat les vacances d’estiu,  i els tàndems també fan vacances fins al setembre. Al llarg d’aquest curs, les parelles de voluntaris universitaris i infants, com la Josefina i la Leyla, han compartit tardes de diversió, d’aprendre, de passejar, de xerrar i de moments especials, que han acabat ajudant a la Leyla i a la resta d’infants i joves del projecte a guanyar autoestima i confiança a l’escola i en el seu dia a dia.

 

Al setembre, el curs tornarà a començar i nous tàndems es reuniran una tarda a la setmana per seguir treballant contra el fracàs escolar amb la mateixa energia. I ho faran durant un any molt especial per l’AFEV Catalunya, ja que el projecte enTàndem celebrarà el curs vinent el seu desè aniversari. Però abans de començar una nova etapa del projecte, toca fer balanç del curs 2016-2017, que ha estat força positiu.

Un curs marcat pels premis

Comencem fent referència als premis i la menció especial que ha rebut enTàndem aquest curs. Hem guanyat el premi al voluntariat de la Fundació Mutua Madrileña, i l’ajut a col·lectius en risc d’exclusió social de la Fundació Bizcabar. També hem quedat finalistes amb una menció especial en el V Premi Candi Villafañe, que atorga l’ajuntament de Lleida a projectes que fomenten la promoció d’Igualtats d’Oportunitats i la no discriminació.

Aquest premis són un reconeixement molt important a la tasca del nostre projecte de mentoria social, que atén infants i joves en situacions familiars i personals difícils, perquè descobreixin un nou futur i noves possibilitats, acabant així amb les desigualtats i el fracàs escolar.

En total hem atès 105 infants i joves actuant en 11 territoris de Barcelona, Santa Coloma i Barberà del Vallès, a través de la creació de 101 tàndems que han anat fent més vincles a mesura que passava el curs.

Però aquestes dades no serien les mateixes sense la feina dels 110 voluntaris que al llarg del curs s’han implicat amb el projecte 7070 hores per poder atendre, un any més, a infants i joves que ho necessiten. Moltes gràcies a tots i totes per la vostra tasca!

Ampliant els suports econòmics amb el SuperEuro

Al poder del voluntariat, hem sumat també aquest any el poder del #SuperEuro, per seguir atenent cada cop a més infants i joves, amb la creació del nostre grup al Teaming. Es tracta d’una plataforma online per recaptar fons per a entitats socials, on no importa quant dones, sinó quantes persones en formem part. Així, amb només 1€ mensual podem fer moltes coses a enTàndem, ja que quants més teamers formem part del grup de enTàndem contra el fracàs escolar, més euros recaptarem mensualment, els quals aniran íntegrament per al desenvolupament del projecte.

Poc a poc hem anat sumant teamers, i esperem seguir creixent per així tenir una nova manera de recaptar fons i continuar lluitant contra el fracàs escolar i per la igualtat d’oportunitats, amb la suma de tots els SuperEuros.

Suscríbete a nuestra newsletter

Infórmate sobre todo lo que sucede a enTàndem    En cumplimiento del Reglamento General de Protección de Datos, le informamos de que sus datos serán incluidos en un fichero registrado a nombre de AFEV, con el fin de poder informar de nuestras actividades. Puede ejercer el derecho de acceso, rectificación, supresión, limitación y oposición dirigiéndose a dades@afev.org.