Agenda cultural – Maig 2020 (VLC)

Ja estem al maig! I per a acompanyar-te durant aquest últim mes, et proposem diverses activitats per a animar el teu tàndems a distància: cine, joc de pistes, esport en casa… i moltes altres coses!

També organitzem el nostre propi festival el 7 de maig en Instagram. T’estarem esperant 🙂 Us enviarem tota la programació detallada! Quines ganes!

Especial València :

[Joc de pistes] Enigmes en els museus

– Tots els dies fins el 31 de Maig

– Per a tots els públics

– Gratuït

– Què és: Joc de pistes per a tota la família, una sèrie de casos per resoldre que tindran com a escenari els museus de la Delegació de Patrimoni i Recursos Culturals de l’Ajuntament de València i als seus habitants com a objecte d’investigació.

[Activitats] Programació a casa

– De dilluns a divendres

– Infants i joves

– Gratuït

– Què és: Des de la Regidoria de Joventut i els Centres Municipals de Joventut de València s’està desenvolupant una programació setmanal d’activitats i continguts online (Taller de guitarra, Sessions d’activitats esportives i ball, RàdioJove amb entrevistes setmanals, Jocs de taula, Debats en Zoom).

[Cine] Curtfinament

– Tots els dies

– Per a tots els públics

– Gratuït

– Què és: un sel·lecció del millor del curtmetratge valencià per vore durant la quarentena.

[Activitats] Crea una cançó

– Tots els dies

– Per a tots els públics

– Gratuït

Què és: Crea una cançó de manera col·laborativa a Sono·lab, cada artista gravarà el seu instrument o veu i l’afegirà a les pistes que graven altres músics de manera immediata, perquè aquests puguen treballar conjuntament.

General :

[Festival] Solo en casa
– Tots els dies a les 12h12
y 17h17
– Per a tots els públics
– Gratuït
– Què és: un festival no sols de música per a fer aquesta quarantena una autèntica festa i convertir Instagram en un espai d’oci digital on disfrutarem en directe d’activitats programades per a tots els gustos i colors.

[Cuina] «Cookiteca»

Infants i joves

– Gratuït

Qué ès? L’escola de cuina Cookiteca està fent aquests dies classes de cuina a través del seu compte d’Instagram. Aprendran a cuinar bunyols de poma, cupcakes de pastanaga, milfulles de salmó i ratatouille!

[Esport] #YoMeMuevoEnCasa

– Tots els dies.

– Per a tots els públics

– Gratuït

– Què és: Cada dia, un programa de diferents activitats esportives que inclou sessions especialment per a infants i jóvens.

[Festival] Inner Sessions

– Tots els dies a les 20h.

– Per a tots els públics

– Gratuït

– Què és: Un artista diferent cada nit.

[Cine] Somos cine

Tots els dies.

– Per a tots els públics

– Gratuït

– Què és: Més de 60 pel·lícules per a disfrutar del cine espanyol des de casa.

[Lectura] Un conte per dia

– Tots els dies.

– Infants

– Gratuït

– Què és: El col·lectiu artístic Fàbrica de paraules comptarà un conte en el seu compte de Facebook.

[Museu] «Museu Picasso Virtual»

Infants i joves

– Gratuït

Qué ès? Descobriu visites i seminaris virtuals, jocs i també us podeu animar a participar al concurs #museumquizacasa, nova proposta dels museus catalans per  aquests dies de confinament.

 

 

Suscríbete a nuestra newsletter

Infórmate sobre todo lo que sucede a enTàndem    He leído y acepto la cláusula de protección de datos.

    En cumplimiento del Reglamento Europeo de Protección de Datos (2016/680 de 27 de abril), le informamos de que sus datos serán incluidos en un fichero registrado a nombre de AFEV, con el fin de poder informar de nuestras actividades. Puede ejercer el derecho de acceso, rectificación, supresión, limitación y oposición dirigiéndose a dades@afev.org.