Agenda cultural – Febrer 2020 (VLC)

Abans de les falles al març, ací hi ha algunes idees d’eixida per a febrer. Este mes, pots portar al teu tàndem a una exposició, espectacle o activitat. Sense oblidar el Dia Internacional de la Dona i la Xiqueta en la Ciència amb un taller de robòtica.

[Espectacle] Diosas. La nova obra de Bramant Teatre. Una experiència sensitiva i escènica

– 1 i 2 de febrer de 2020

Centre del Carme. Sala Dormitori

Per a tots els públics

– Entrada gratuïta

– Què és: DIOSAS és una experiència sensitiva i escènica. Una faula, un moment present únic i irrepetible. DIOSAS és una festa. DIOSAS mostra a dones que van decidir, o no, ser mares. DIOSAS neix a partir de les experiències reals de totes les participants. DIOSAS barreja realitat i ficció amb actrius professionals i dones que per primera vegada pugen a un escenari. DIOSAS parla de tu i de nosaltres.

[Exposició] Naufragis – 14a Biennal Martínez Guerricabeitia

Fins al 22 de març de 2020

Dilluns – dissabte: 10:00 – 19:00 h
Diumenges i festius: 10:00 – 14:00 h

Al Museu de la Ciutat, Pl. de l’Arquebisbe, València

Per a tots els públics

Entrada lliure

Què és: Cada artista ha abordat des de la seua perspectiva i enfocament personal la idea dels naufragis contemporanis (i no tan contemporanis!) d’ideologies, projectes materials i immaterials, iniciatives polítiques, econòmiques i socials, a diferents escales geogràfiques i humanes i ha optat per una àmplia varietat de tècniques i suports per a plasmar la seua particular visió

[Taller] Carnestoltes en l’Albereda

9, 16 i 23 de febrer

Museu Valencia Etnologia

Xiquetes

– Entrada gratuïta

– Què és: Estem en Carnestoltes, una festa que té una llarga tradició a València. Et convidem a descobrir aquesta celebració i et mostrarem com se celebrava fa molt de temps a la nostra ciutat. Ho farem a través d’un quadre ple d’alegria i color, Tarde de Carnaval en la Alameda (1889) d’Ignasi Pinazo. Vols construir-te i pintar la teua pròpia careta inspirada en els seus personatges?

[Visites guiades] Bombas Gens

Divendres (16:15h Celler + jardí en valencià / 17:15h Fàbrica + refugi + jardí en valencià /18:00h Exposicions d’art + jardí en castellaño)

Bombas Gens

Per a tots els públics

Entrada gratuïta amb inscripción previa

Què és: Bombas Gens posa a la disposició de visitants i usuaris del centre un equip de mediadors culturals, persones formades en Història de l’Art i Humanitats, per a facilitar l’accés als continguts expositius i al context històric de l’edifici.

[Cine] The Breadwinner (El pan de la guerra)

– 11 de febrer de 2020 de 19:00 a 21:00

– Col·legi Major Rector Peset

C.M.R. Peset. Sala de la Muralla

Per a tots els públics

– Entrada lliure. Aforament limitat

 Què és: Projecció de ‘The Breadwinner (El pan de la guerra)’, Nova Animació Europea de Nora Twomey.

[Taller] Taller de robòtica per a xiquetes i adolescents – Dia Internacional de la Dona i la Xiqueta en la Ciència

12 i 14 de febrer de 17.30 a 19.30

– Centres Municipals de Joventut de Russafa i Benimaclet

Xiquetes i adolescents

Entrada lliure amb inscripción previa

Què és: un taller de robòtica educativa destinat a totes aquelles xiquetes i adolescents interessades a ampliar els seus coneixements en aquesta matèria i descobrir coses noves.

[Música] Concerts d’Hiverns 2020 de la Universitat de València

Dimarts 11 de febrer a les 19h

Sala de la Muralla del Col·legi Major Rector Peset

– Per a tots els públics

– Entrada gratuïta

– Què és: concert de música instrumental que intente acostar la música tant a la comunitat universitària com a la societat en general.

[Exposició] Les Amours – Premi Nacional de Dibuix DKV- MAKMA (V edició)

Fins al 29 de febrer

– MuVIM

Per a tots els públics

Entrada lliure

Què és: Mostra el projecte guanyador d’una convocatòria publica i oberta, amb la qual busca aportar una experiència expositiva didàctica, enriquidora i capaç de generar debat.

 

Suscríbete a nuestra newsletter

Infórmate sobre todo lo que sucede a enTàndem    En cumplimiento del Reglamento General de Protección de Datos, le informamos de que sus datos serán incluidos en un fichero registrado a nombre de AFEV, con el fin de poder informar de nuestras actividades. Puede ejercer el derecho de acceso, rectificación, supresión, limitación y oposición dirigiéndose a dades@afev.org.