Com ens pots ajudar?

Pots participar com a voluntari/ària (fent tàndems amb els/les mentorats/des), fent-te de la comunitat teaming 'Un SuperEuro contra el fracàs escolar!' o com empresa.

Vine a la nostra propera sessió informativa i t'explicarem com ser voluntari/ària!

 

Vols saber per què col·laborar amb nosaltres? Coneix el projecte!

 

colabora-circulos

 

Uneix-te! Fes-te voluntari

Uneix-te a la comunitat enTàndem! Fes tàndem amb un infant o jove en dificultats socials 2h per setmana al llarg de tot el curs escolar, en funció de la teva disponibilitat. A enTàndem donem suport, formació i assessorament a cada voluntari.

No és un reforç escolar! És un acompanyament individual per motivar-lo, donar-li confiança, fomentar l’autonomia i recolzar-lo al màxim. Tindràs el suport de professionals!

A més, coneixeràs un munt de gent i podràs participar a altres activitats amb d'altres voluntaris.

Som més de 100 voluntaris i voluntàries!

Busquem joves de 18 a 35 anys oberts a conèixer, aprendre, adaptar-se i créixer com a persones i com a referents d'una persona més petita que disposin d'una tarda lliure a la setmana (2 hores més el desplaçament al punt de trobada) durant el curs escolar (sense interrupcions llargues, més enllà de les vacances escolars de nadal i setmana santa). Cerquem persones adaptables, responsables, empàtiques i assertives disposades a tenir una experiència humana única!

Vine a la nostra propera sessió informativa i t'ho explicarem tot!

Pica'ns directament a la porta del C/ Avinyó, 44, 2on de Barcelona (Timbre AFEV)
Confirma assistència via mail: voluntariat@afev.org
o per Whatsapp: 633 26 46 26

El Súper €!

Pots col·laborar amb el projecte amb diferents opcions o unir-te a la comunitat teaming 'Un SuperEuro contra el fracàs escolar!'.

Coneixes el teaming? És una manera fàcil de participar únicament amb 1€ al mes: és automàtic, sense cap comissió, i tot l’euro va cap al projecte.

Però... amb 1€ al mes què podem fer? Amb la suma de molts euros, podem aconseguir fer realitat grans projectes!!

Teaming significa que moltes persones donem 1€ al mes per fer cada cop més gran la comunitat teaming 'Un SuperEuro contra el fracàs escolar!'.

 

Empreses

Busquem empreses col·laboradores que vulguin aportar al nostre projecte: pregunta’ns com pots fer-ho!

També podeu fer teaming des del vostre equip de treball, aportant cadascú 1€ mensual de la vostra nòmina, que se us descompta automàticament.

Fent aquesta donació simbòlica podeu unir forces i contribuir a causes justes!

 

CONTACTA’NS

Per què col·laborar

Tens 1 minut? Dona-li un cop d’ull a què fem a enTàndem.

 

 

Subscriu-te a la nostra newsletter

Informa't sobre tot el que passa a enTàndemHe llegit i accepto la clàusula de protecció de dades.

En compliment del Reglament Europeu de Protecció de Dades (2016/680 de 27 d’abril), us informem que les vostres dades seran incloses en un fitxer registrat a nom d’AFEV, amb la finalitat de poder-vos informar de les nostres activitats. Podeu exercir el dret d’accés, rectificació, supressió, limitació i oposició adreçant-vos a dades@afev.org.