Laura Cardús: « Es busquen estudiants per al programa de mentoria social i educativa enTàndem » – uoc.edu

« Participar-hi et permet desenvolupar un compromís solidari amb una persona i veure com la teva acció de voluntariat té un efecte directe i concret »

Per Marian Antón a uoc.edu

La professora col·laboradora del grau d’Educació Social, Laura Cardús també és una de les persones que coordina el projecte enTàndem. Precisament ara busquen voluntaris i voluntàries universitaris que vulguin participar en aquest programa de mentoria social i educativa. Només cal tenir dues hores a la setmana per a compartir-les amb un infant o un jove en risc d’exclusió social.

Quin és l’objectiu d’enTàndem?

Es tracta d’un projecte de mentoria socioeducativa que vol combatre la desigualtat d’oportunitats educatives d’infants i adolescents vulnerables, mitjançant l’acció solidària d’estudiants universitaris i joves mentors… Llegir l’article sencer

Souscris-toi à notre newsletter

Maintiens-toi informé·e sur tout ce qui se passe à enTàndem    En cumplimiento del Reglamento General de Protección de Datos, le informamos de que sus datos serán incluidos en un fichero registrado a nombre de AFEV, con el fin de poder informar de nuestras actividades. Puede ejercer el derecho de acceso, rectificación, supresión, limitación y oposición dirigiéndose a dades@afev.org.