Vine a bufar les espelmes del 10è aniversari amb la música de The Naintis!

El dijous 22 de març a partir de les 20.30h continuem la celebració dels 10 anys de l’AFEV amb una festa-concert a la Sala B de Luz de Gas en Barcelona.

 

Els actes de celebració del nostre 10è aniversari no s’aturen!! Mentre l’exposició “#AFEV10anys: Connectant joves i lluitant contra les desigualtats” continua el seu recorregut per diferents espais de Barcelona, ja tenim a punt el següent acte: el 22 de març a partir de les 20.30h t’esperem a la Sala B de Luz de Gas en un concert de celebració al qual volem que hi assistiu tots els voluntaris i voluntàries que us agradi la bona música.

El concert anirà a càrrec dels The Naintis, una banda de versions que interpreta en directe els principals temes dels grans grups de rock dels 90. Pixies, The Strokes, Blur, Oasis, Pulp, JET, Black Crowes, Nirvana, Ramones… Tots ells ens acompanyaran el pròxim 22 de març i bufaran les espelmes d’aquests 10 anys amb nosaltres. No t’ho pots perdre!

Durant el concert, l’exposició #AFEV10anys, que fa un repàs de la història de l’entitat i del programa enTàndem a través de diversos testimonis, s’exposarà al passadís d’entrada a la sala, i també hi haurà un photocall perquè deixeu constància de la vostra assistència a l’acte. Segur que teniu molt a dir i compartir!

També hi haurà més sorpreses, entre les quals, un espectacular pastís d’aniversari dissenyat per la nostra súper voluntària pastissera, la Johana!!

Us esperem a tots i a totes!

 

Recordeu:

Dia: 22 de març de 2018
Hora: 20.30h
Lloc: Sala B de Luz de Gas.
C. Muntaner, 246 de Barcelona

 

Voleu saber una mica més de la banda The Naintis? Visiteu el seu web.

Encara no heu vist la nostra exposició #AFEV10anys? Llegiu els continguts de l’exposició en format digital a la secció testimonis del nostre blog. 

Souscris-toi à notre newsletter

Maintiens-toi informé·e sur tout ce qui se passe à enTàndem    He leído y acepto la cláusula de protección de datos.

    En cumplimiento del Reglamento Europeo de Protección de Datos (2016/680 de 27 de abril), le informamos de que sus datos serán incluidos en un fichero registrado a nombre de AFEV, con el fin de poder informar de nuestras actividades. Puede ejercer el derecho de acceso, rectificación, supresión, limitación y oposición dirigiéndose a dades@afev.org.