Ha arribat l’enemic més temut del fracàs escolar: el SuperEuro!

Aquesta setmana engeguem una nova campanya per promoure el grup de Teaming que l’AFEV Catalunya ha creat amb l’objectiu de recaptar fons per al projecte enTàndem, contra el fracàs escolar. Amb només un euro al mes, podem canviar el futur de molts infants en risc, gràcies als poders del SuperEuro. Encara no el coneixes?

Un SuperEuro contra el fracàs escolar

Ell és rodó, brillant, i el seu poder va molt més enllà de poder comprar un cafè, un croissant, fins i tot un mini cactus… El SuperEuro pot ajudar-nos a ampliar el projecte enTàndem, de mentoria social, perquè puguem atendre a més infants i joves en situacions familiars i personals difícils, perquè descobreixin un nou futur i noves possibilitats, acabant així amb les desigualtats i el fracàs escolar.

El poder del SuperEuro recau en la suma de molts altres, a través del Teaming, una plataforma online per recaptar fons per a entitats socials, on no importa quant dones, sinó quantes persones en formem part. Així, quants més teamers siguem al grup de enTàndem contra el fracàs escolar, més euros podrem recaptar mensualment.

Fer-se del Teaming és fàcil i ràpid. La transferència de l’euro mensual és automàtica i sense comissions, i de forma segura i transparent, ja que es destina íntegrament a l’entitat. D’altra banda, és una manera de poder donar suport econòmic a projectes socials dintre de les possibilitats de cadascú, amb el poder d’1€ mensual. Perquè amb la suma del teu SuperEuro juntament amb molts altres, podem aconseguir:

El projecte enTàndem

La campanya del SuperEuro té un objectiu molt clar: poder crear més tàndems per ajudar a més infants i adolescents en risc. EnTàndem és un projecte de mentoria social on el voluntari, un universitari, acompanya setmanalment i de forma individualitzada l’infant o jove, d’entre 7 a 16 anys, amb l’ajuda, formació i assessorament dels tècnics i centres escolars. D’aquesta forma, fa un treball personalitzat amb l’infant, el seu entorn i les famílies, per aconseguir acompanyar-lo de forma integral. I això es tradueix en ajudar-lo acadèmicament amb els deures, realitzar activitats i sortides que comparteixen plegats, i en moments divertits i també de confidències cada setmana.

D’aquesta forma, es treballen la part afectiva i l’entorn familiar, perquè l’infant i jove guanyi en confiança i millori tant a nivell personal com en relació a l’escola. Els resultats demostren que un 90% dels infants i joves milloren en aquests aspectes.

Durant els 9 anys d’aplicació del projecte, s’han creat un total de 656 tàndems. Amb la suma dels SuperEuro a través de Teaming, podrem crear nous Tàndems que arribaran molt juny, gràcies a tu.

Coneix més sobre el #PoderdunSuperEuro en la web oficial www.supereuro.org i a les nostres xarxes socials, on podràs descobrir tot el que podem fer amb el teu #SuperEuro al mes, i ajudar-nos a compartir-ho.

Souscris-toi à notre newsletter

Maintiens-toi informé·e sur tout ce qui se passe à enTàndem    En cumplimiento del Reglamento General de Protección de Datos, le informamos de que sus datos serán incluidos en un fichero registrado a nombre de AFEV, con el fin de poder informar de nuestras actividades. Puede ejercer el derecho de acceso, rectificación, supresión, limitación y oposición dirigiéndose a dades@afev.org.