AFEV s’endú el Premi Voluntariat 2017 – xarxanet.org

L’acte també va servir per atorgar els Premis Civisme que reconeixen persones i entitats que proposen reflexions, actuacions i millores de l’entorn.

Per F Pere Tarrés a xarxanet.org 

AFEV, amb el projecte ‘Tens ganes de ser útil? Treballant per l’impacte social vers els voluntariat, l’entitat, els infants i joves i la comunitat’, és l’entitat guardonada amb el Premi Voluntariat 2017. Així es va fer oficial el dia 26 d’abril en l’acte organitzat pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya. L’esdeveniment també va servir per atorgar els Premis Civisme, que reconeixen accions, treballs, innovacions, entitats i persones que tractin el civisme o proposin reflexions, actuacions i millores en el seu entorn.

Laia Bernués, encarregada de recollir el premi en nom d’AFEV, es va mostrar satisfeta i il·lusionada pel premi « és un reconeixement per a totes aquelles persones que fan una tasca voluntària diària a la nostra entitat, elles en són les protagonistes ». Al mateix temps va aprofitar l’entrega del premi per reivindicar que « el voluntariat és una acció política i, com a tal, ha de servir per portar a terme canvis socials« . Llegir l’article sencer

Souscris-toi à notre newsletter

Maintiens-toi informé·e sur tout ce qui se passe à enTàndem    En cumplimiento del Reglamento General de Protección de Datos, le informamos de que sus datos serán incluidos en un fichero registrado a nombre de AFEV, con el fin de poder informar de nuestras actividades. Puede ejercer el derecho de acceso, rectificación, supresión, limitación y oposición dirigiéndose a dades@afev.org.