AFEV s’endú el Premi Voluntariat 2017 – xarxanet.org

L’acte també va servir per atorgar els Premis Civisme que reconeixen persones i entitats que proposen reflexions, actuacions i millores de l’entorn.

Per F Pere Tarrés a xarxanet.org 

AFEV, amb el projecte ‘Tens ganes de ser útil? Treballant per l’impacte social vers els voluntariat, l’entitat, els infants i joves i la comunitat’, és l’entitat guardonada amb el Premi Voluntariat 2017. Així es va fer oficial el dia 26 d’abril en l’acte organitzat pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya. L’esdeveniment també va servir per atorgar els Premis Civisme, que reconeixen accions, treballs, innovacions, entitats i persones que tractin el civisme o proposin reflexions, actuacions i millores en el seu entorn.

Laia Bernués, encarregada de recollir el premi en nom d’AFEV, es va mostrar satisfeta i il·lusionada pel premi “és un reconeixement per a totes aquelles persones que fan una tasca voluntària diària a la nostra entitat, elles en són les protagonistes”. Al mateix temps va aprofitar l’entrega del premi per reivindicar que “el voluntariat és una acció política i, com a tal, ha de servir per portar a terme canvis socials“. Llegir l’article sencer